Business Intelligence konsulentarbejde

Overblik

ProBI er drevet af kundernes data og specialist i Busineess Intelligence og Data Warehousing. Forretningen er drevet med udgangspunkt i data siden starten. ProBI er erfaren i konsulentarbejdet og certificeret på topniveau fra Microsoft. Derigennem tilsikres kunderne de bedste kompetencer og brugen af de bedste værktøjer med udgangspunkt i ‘best practice’.

Vi er til for at hjælpe organisationer til at tage bedre faktabaserede beslutninger i en hverdag med stigende kompleksitet. ProBI er ikke kun leverance af udviklingsarbejde. Vi evner at varetage hele livscyklussen i en end-to-end service. Det tætte samarbejde med kunderne fra rådgivning om valg af teknologi og hardware til udvikling og de nedste agile metoder som tilgang af projektledelse giver tryghed og balance i alle projekter.

Kompetencer

ProBI tilbyder en unik tilgang til teknologi i samarbejdet med kunderne.

Alt hvad vi gør er agilt, både hos kunderne og internt.

Vi har opbygget en forretnings i konsulentarbejdet og forstår kravene og miljøerne vi navigerer i, for at få løsningerne til at give størst mulig værdi. Vi har en dyb kendskab til BI værktøjerne fra Mivrosoft. Dette gør at vi kan implementere hurtigt gennem brug af ‘best practice’ i stedet for at starte helt fra bunden hver gang.

Vi forstår også udfordringerne i et arbejde i enterprise miljøer. ProBI tilbyder en første klasses rådgivning og konsulentservice og udvikler løsninger til multi-fukntionelle organisationer med høje krav til kvaliteten. ProBI har en konsulenttilgang med domæneviden i et bredt spektre og leverer høj værdi ud fra kundernes egne data.

Eksempler på projekter og leverancer der tilbydes inkluderer:

Forretnings- og data analyse

Forretningsprocesser og workflows

Datavisualisering gennem 3. parts værktøjer

Datarensning

Data warehousing

ETL og data integration

Database performance og optimering

Querys, procedures og scripts

BI software undervsining

Rådgivning i teknologivalg

Design af løsningsarkitektur

 

ProBI tror på at hjælpe organisationer til bedre faktadrevne beslutninger baseret på virksomhedens egne data